Equip format per metges, infermers i tècnics en emergències, amb llarga experiència. Disposem dels últims mitjans tècnics, ambulàncies de suport vital avançat i pma.

SERVIMEDIC SPAIN és una empresa relativament nova en el sector del transport sanitari i de l’assistència mèdica però que compta amb un equip assessor i directiu amb llarga experiència en el món de les emergències sanitàries extra-hospitalàries.

Aquest fet, prioritari per al nostre projecte, va suposar realitzar uns plantejaments directius i empresarials completament diferents als executats fins a la data per la resta de les empreses del sector.

Els nous plantejaments incorporats a la nostra empresa, es basen en la qualitat assistencial, en la resposta i en l’atenció al pacient / client que requereixen d’un servei ajustat a les seves necessitats. Conscients de la decisió que hem pres, entenem que els nostres serveis només seran contractats per aquells clients que busquin un alt nivell de qualitat assistencial. Considerem important el ressaltar que l’experiència ens ha demostrat que l’augment de la qualitat assistencial no sempre comporta un encariment del preu en el producte final.

A causa de que en tot moment donem prioritat a la nostra qualitat de servei, per davant de qualsevol altre aspecte empresarial propi i que per poder assumir un nivell d’atenció òptima, hem optat per una excel·lent selecció del personal vinculat a la nostra empresa així com per la incorporació dels equips tècnics més moderns disponibles al mercat especialitzat.

Estem segurs que la nostra proposta i objectius seran de gran interès i d’utilitat a moltes empreses, organitzacions i equips de diversos sectors, amb necessitats mèdiques i sanitàries.

Igual que amb els nostres clients actuals, esperem arribar a comptar amb la seva confiança.

CREU